VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

  „Aberații în stilul lui Ceban”. PAS respinge acuzațiile primarului general 

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) respinge acuzațiile primarului Ion Ceban, care a declarat că formațiunea ar sta în spatele unor percheziții ale organelor de drept ce ar urma să aibă loc la 26 aprilie. PAS califică declarațiile edilului drept „aberații”

„Sunt aberații în stilul lui Ion Ceban. PAS nu s-a implicat și nu se va implica în actul de justiție”, a declarat purtătoarea de cuvânt a PAS, Adriana Vlas pentru Vocea Basarabiei.

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a anunțat marți seara, într-un video publicat pe Facebook, că din informațiile pe care le deține, la 26 aprilie, mascații de la Fulger ar urma să efectueze percheziții la apropiații săi. Potrivit lui Ceban, procurorii ar urma să deschidă dosar penal pe numele mamei lui, Eugenia Ceban.

Ceban susține că scopul acestor acțiuni este discreditarea publică a familiei edilului pentru a-l face pe el să tacă sau să nu critice PAS-ul”.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.