VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

A primit circa 13.000 de euro de la mama unui inculpat: Un bărbat din Chișinău, reținut

Un locuitor al municipiului Chișinău a fost reținut pentru 72 de ore, fiind bănuit în cadrul unei cauze penale de comiterea infracțiunilor de trafic de influență în proporții mari.

Potrivit Procuraturii Anticorupție, urmărirea penală a fost pornită în august 2023 în baza unui denunț.

Potrivit materialelor, bănuitul, în perioada lunilor aprilie-mai 2023, susținând ca prin intermediul unui avocat ar avea influența asupra Judecătorului din cadrul Judecătoriei Chișinău și-l poate determina pe acesta să adopte o sentință fără privarea reală de libertate în privința unui inculpat, învinuit de circulația ilegală a substanțelor narcotice a pretins, acceptat și primit în trei tranșe de la mama inculpatului suma totală de 12.800 euro, echivalent a 253.824 de lei.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.