VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Fostul ministru al Finanțelor, Petru Rotaru, numit viceguvernator al BNM

Petru Rotaru a fost numit în funcția de viceguvernator al Băncii Naționale a Moldovei (BNM) pe un termen de 7 ani. Un proiect de hotărâre care prevede acest lucru a fost votat de 59 de deputați.

Petru Rotaru a fost numit în funcția de viceguvernator al BNM și membru al Comitetului executiv al Băncii Naționale a Moldovei la propunerea guvernatoarei Băncii Naționale a Moldovei, Anca Dragu. Din anul 2023, Petru Rotaru este ministru al Finanțelor. Acesta are o experiență vastă în domeniul financiar și a fost, anterior, membru al Curții de Conturi și director al Serviciului Fiscal de Stat. Petru Rotaru a absolvit Academia de Studii Economice din Moldova.

Conducerea Ministerului Finanțelor urmează să fie preluată de Victoria Belous, care până acum a deținut funcția de șef adjunct al Serviciului Fiscal de Stat.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.