VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Rușii au efectuat cel mai amplu atac cu drone asupra Kievului din ultimul an

Administrația militară a orașului Kiev a raportat că în această noapte a avut loc cel mai amplu atac cu drone asupra capitalei ucrainene din ultimul an, forțele de apărare aeriană distrugând peste 30 de drone în spațiul aerian al orașului și în zonele din apropiere.

Potrivit lui Serghei Popko , șeful Administrației Militare a orașului Kiev, atacul a fost unul dintre cele mai semnificative de când a început invazia la scară largă. Momentan nu au fost raportate victime sau pagube.

În atacul care a durat peste șapte ore, dronele au fost observate intrând în Kiev în valuri din aproape toate direcțiile. Armata rusă încearcă o nouă abordare pentru a ataca Kievul, a spus Popko pe 30 iunie.

„Agresorul încearcă noi tactici – caută momentul potrivit, metodele și mijloacele potrivite pentru a lovi Kievul”, a scris Popko pe Telegram.

Agenţiile de presă de stat ruse au raportat, citând luptători ruşi din Ucraina, că atacurile au vizat mai multe aeroporturi militare şi depozite militare din Ucraina. Localnicii au raportat că au auzit explozii de mai multe ori în timpul nopţii, în ceea ce părea a fi sisteme de apărare aeriană angajate în respingerea unui atac aerian.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.