VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un tren s-a ciocnit cu un camion în Rusia: Două persoane au murit și alte zeci au fost rănite

Cel puţin doi oameni au murit şi până la 100 de persoane au fost rănite luni, când un tren de pasageri care transporta 800 de persoane s-a ciocnit cu un camion Kamaz, ceea ce a dus la deraierea a opt vagoane, relatează Reuters.

Unele vagoane zăceau contorsionate şi lovite lângă calea ferată, a relatat presa rusă. Trenul venea de la Kazan, în Tatarstan, şi mergea spre Adler, pe malul Mării Negre, moment în care acesta a deraiat în sudul regiunii Volgograd, lângă gara Kotelnikovo, la aproximativ 1.200 km sud de Moscova, a declarat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă. „Paramedicii sunt la faţa locului”, a anunţat ministerul, adăugând că 324 de lucrători din serviciile de urgenţă sunt implicaţi în operaţiune.

Au fost solicitate, de asemenea, elicoptere de urgenţă. Canalul Telegram al publicației ruse Mash a anunţat că cel puţin două persoane au murit, dar că numărul ar putea creşte.

Agenţia de ştiri Interfax a declarat că până la 100 de persoane ar putea fi rănite. O înregistrare video neverificată care circulă pe Telegram arată cel puţin patru vagoane deraiate, unele răsucite, cu oameni ieşind din unul răsturnat pe o parte lângă şine.

Agenția rusă de știri TASS a citat surse neidentificate din cadrul forţelor de ordine ruse care au declarat că 20 de persoane au fost rănite în urma coliziunii trenului cu un camion Kamaz.

sursa

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.