VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vot final: Activele întreprinderilor de stat nu vor putea fi privatizate

Parlamentul a votat ieri, un proiect de modificare a Anexei la Legea privind administrarea și deetatizarea proprietății publice. Documentul conține lista bunurilor proprietate publică nepasibile de privatizare, întocmită în baza propunerilor autorităților administrației publice centrale și locale.

Astfel, întreprinderile de stat și societățile comerciale cu capital de stat vor fi grupate în 5 categorii: întreprinderi nepasibile de privatizare, întreprinderi recomandate pentru reorganizare în altă formă juridică de organizare, întreprinderi pasibile de privatizare după reorganizare, întreprinderi recomandate pentru privatizare imediat și întreprinderi recomandate spre lichidare.

În Anexa respectivă se vor regăsi o serie de întreprinderi și societăți cu cotă de stat, triate de Comisia pentru realizarea procesului de triere a întreprinderilor de stat și a societăților comerciale cu capital de stat.

Proiectul a fost elaborat de Agenția Proprietății Publice.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.