VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Jocurile Olimpice 2024: Slimane, reprezentantul Franței la Eurovision, va cânta înainte de ceremonia de deschidere de la Paris

Slimane, reprezentantul francez pentru Eurovision Song Contest 2024 urmează să susțină un concert înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, care va avea loc vineri, 26 iulie. Concertul care va avea loc la Saint-Denis va fi gratuit pentru public, notează presa străină.

În timpul concertului lui Slimane, pe scenă va urca o orchestră simfonică, precum și câțiva invitați speciali. Torța olimpică va ajunge la Paris pe 26 iulie. 

La Eurovision Song Contest de la Malmo, Slimane a obținut un total de 445 de puncte cu piesa sa „Mon Amour”, clasându-se pe locul 4. Acesta este cel mai bun rezultat al Franței din 2021.

TV8.md reamintește că satul olimpic şi-a deschis oficial porţile pentru sportivi, joi dimineaţă, 18 iulie, cu opt zile înainte de debutul Jocurilor Olimpice. Satul olimpic va găzdui 14.500 de persoane, dintre care 9.000 de sportivi, însă „marile naţiuni vor sosi în ziua de deschidere, aşa cum obişnuiesc Anglia, Statele Unite, Noua Zeelandă, Brazilia sau Elveţia”, a mai spus Andre-Pierre Goubert. Directorul Satului, Laurent Michaud, a precizat că 4.000 de persoane vor lucra pentru buna desfăşurare a activităţilor, în special în domeniile de curăţenie şi restaurant, precum şi 1.500 de voluntari, care vor lucra zilnic.  

La Jocurile Olimpice de la Paris, țara noastră va fi reprezentată de 26 de sportivi. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.