VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un doctor stomatolog, originar din R. Moldova, găsit ucis în propriul cabinet din orașul Brăila

O femeie din Republica Moldova, medic stomatolog, a fost ucisă cu brutalitate aseară, în orașul Brăila, din România. Marina Gavril, în vârstă de 41 de ani, a fost găsită cu gâtul tăiat chiar în cabinetul în care activa. Mai mult, pe trupul victimei erau mai multe semne de violență. Descoperirea macabră a fost făcută de soțul ei, medic și el, care a sunat la 112.

Cazul este anchetat de polițiștii criminaliști de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila care au verificat camerele de supraveghere și cercetează fiecare detaliu.

„La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul, că pe strada General Eremia Grigorescu din municipiu, o femeie ce prezintă urme de violență a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic. La fața locului s-au deplasat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila și echipele operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în vederea efectuării cercetărilor”, a transmis Biroul de Presă din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.