VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un ministru austriac, lipsit de permis pentru depășirea vitezei

Ministrul austriac al Finanţelor, Magnus Brunner, a fost lăsat pentru 30 de zile fără permisul de conducere auto din cauza conducerii automobilului de serviciu cu o viteză mult peste limita legală admisă, transmite Reuters.

Brunner, în vârstă de 51 de ani, a depășit cu peste 50 km/h limita de viteză de 80km/h în timp ce se deplasa în apropierea unui oraș din provincia sa natală Vorarlberg. 

„În drumul său către o întâlnire privată, ministrul finanţelor Magnus Brunner nu a reuşit să observe indicatorul cu limita de viteză. Ministrul finanţelor regretă acest incident şi prezintă scuze”, se arată într-un comunicat al Ministerului austriac al Finanțelor. 

În Austria suspendarea de 30 de zile a permisului de conducere auto este pedeapsa pentru depăşirea limitei de viteză legală cu cel puţin 50 km/h, cu excepţia interiorului oraşelor, unde pedeapsa se aplică pentru depăşirea limitei de viteză legală cu cel puţin 40 km/h.

Acesta nu a fost primul incident auto în care este implicat Brunner. În urmă cu un an, el a fost spitalizat cu o rană la cap după un accident pe un scuter electric în Viena, pentru care a fost vinovat întrucât nu a fost atent la un viraj.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.