VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atac armat în centrul orașului Praga. Un bărbat a tras în mulțime, după care s-ar fi sinucis

Atac armat în centrul orașului Praga, Cehia. Mai multe împușcături s-au auzit în clădirea Facultății de Arte a Universității Charles din Praga, situată în Piața Jan Palach, relatează Novinky.сz, citată de ziua.md.

„În baza informațiilor inițiale, putem confirma că există morți și răniți la fața locului”, a declarat poliția cehă într-un comunicat.

La scurt timp, primarul capitalei cehe a anunțat că atacatorul s-a sinucis. Bărbatul ar fi ocupat o poziție de tragere pe acoperișul facultății de arte, de unde a deschis focul. Poliția anunță că sunt morți și răniți, fără a preciza numărul victimelor.

„Momentan, la fața locului are loc o intervenție a poliției, întreaga piață Jan Palach și împrejurimile sunt complet închise. Atacatorul a fost eliminat! Întreaga clădire este în prezent evacuată, sunt mai mulți morți și zeci de răniți”, precizează poliția pe Twitter.

Universitatea Charles este situată în centrul vechi din Praga, la aproximativ 500 de metri de Podul Charles, o zonă foarte frecventată de turiști.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.