VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mai mult sprijin pentru întreprinderile mici și mijlocii

Alte 69 de companii din țară vor beneficia de finanțare nerambursabilă din partea statului și a Uniunii Europene pentru a investi în retehnologizare și eficiență energetică. Anunțul a fost făcut de Ministerul Dezvoltării Economice.

Investițiile urmează să contribuie la creșterea competitivității și productivității companiilor, la reducerea costurilor de producție și la îmbunătățirea mediului înconjurător.

Din numărul total de noi beneficiari, 33 își desfășoară activitatea în mediul rural, iar 36 în mediul urban. Aceștia urmează să acceseze granturi de până la 2 milioane lei prin intermediul Programului de Retehnologizare și Eficiență Energetică.

Suma totală a finanțării nerambursabile constituie circa 65 milioane lei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.