VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

MAEIE: Persoana decedată în Israel nu avea cetățenia R. Moldova, cu toate că s-a născut în țara noastră

Cu privire la informațiile apărute în spațiul public despre decesul a încă unui cetățean moldovean în Israel, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează că aceasta NU se confirmă.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public despre decesul a încă unui cetățean moldovean în Israel, informăm că Ambasada Republicii Moldova la Tel-Aviv a primit oficial o notificare din partea Ministerului Afacerilor Externe al Statului Israel la subiectul în cauză. Astfel, persoana decedată nu avea cetățenia Republicii Moldova, cu toate că s-a născut în țara noastră. Aducem sincere condoleanțe rudelor decedatului”, a comunicat Ministerul de Externe.

Din 7 octombrie până pe 18 octombrie, în Republica Moldova, prin cursele aeriene Tel-Aviv – Chișinău, au revenit 233 de cetățeni moldoveni și au plecat 48 de cetățeni.

Autoritățile continuă să poarte negocieri constante și un dialog continuu cu partenerii internaționali pentru evacuarea moldovenilor aflați în Fâșia Gaza. Odată cu deschiderea unui coridor de evacuare, funcționarul consular delegat în Egipt este pregătit să elibereze documentele necesare și să faciliteze călătoria cetățenilor Republicii Moldova.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.