VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FlyOne lansează în premieră, zboruri din primăvara anului viitor, către trei destinații

FLYONE lansează în premieră, zboruri din primăvara anului viitor, către trei orașe fascinante, anunță reprezentanții Aeroportului Internațional Chișinău.

Praga (Cehia) – orașul de poveste al Europei Centrale care vă așteaptă cu străduțele sale pitorești, castelele impunătoare și atmosferă boemă. Aici puteți explora istoria și cultura bogată a Cehiei, vizitând obiective precum Castelul Praga, Podul Carol și Piața Orașului Vechi.

Thessaloniki (Grecia) – un oraș vibrant situat pe malurile Mării Egee, cunoscut pentru atmosfera sa cosmopolită și patrimoniul istoric bogat. Aici vă puteți bucura de plaje frumoase, mâncare delicioasă și monumente istorice, cum ar fi Arcul lui Galerius și Rotonda.

Enfidha (Tunisia) – o destinație tropicală care vă va cuceri cu plajele sale aurii și marea albastră cristalină. Vă puteți relaxa în stațiunile de pe litoral, explora orașe vechi și vizita siturile istorice fascinante.

„Aceste trei noi destinații oferă oportunități variate de explorare și aventură, astfel încât fiecare călător să poată găsi ceva pe gustul său”, menționează reprezentanții Aeroportului.

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016 și a reușit să devină cea mai mare companie aeriană din Moldova. În luna august 2023, cota de piață a ajuns la 45%. Amintim că FLYONE operează zboruri către 53 destinații

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.