VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Lilian Carp, înregistrat în cursa electorală locală: „Voi lupta împotriva corupției și a politizării instituțiilor din Chișinău”

Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Lilian Carp, a depus actele la CEC pentru înregistrarea în cursa electorală pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie. Acesta a promis să fac ordine „în proiectele cosmetice care au fost făcute de mântuială” în municipiul Chișinău și să lupte împotriva corupției și a politizării instituțiilor din capitală.

„Este o responsabilitate mare pentru mine și colegii mei. Chișinăul este casa mea și la fel ca și toți locuitorii din Municipiu îmi doresc să avem un oraș și suburbii confortabile. Chișinăul trebuie să devină un oraș al oamenilor, un oraș cu o infrastructură adecvată, care să ne permită să avem un oraș liber, în care să putem răsufla și să nu pierdem ore întregi stând în ambuteiaje. Îmi doresc un oraș care să aibă curți confortabile și sigure. Vreau să fac ordine în proiectele cosmetice care au fost făcute de mântuială în Municipiul Chișinău și îmi asum să lupt împotriva corupției și împotriva politizării instituțiilor din Municipiul Chișinău. Acum, oamenii sunt obligați forțat să participe la evenimentele politice ale “Partidului Primărie” – începând de la profesori, până la medici și asistenții sociali”, a spus Lilian Carp.

Politicianul a afirmat că împreună cu echipa sa va gestiona corect întreprinderile municipale, care „în mare parte au fost aduse în ultimii trei ani de zile la faliment”.

Comisia Electorală Centrală a dat start pe 19 septembrie perioadei de depunere a documentelor pentru înregistrare candidaților la alegerile locale generale pentru circumscripțiile de nivelul al doilea (primari ai mun. Chișinău și Bălți, consilieri în consiliile municipale Chișinău și Bălți și în consiliile raionale). Termenul limită de înscriere în cursa electorală este 6 octombrie.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.