VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Peste 2000 de morți, în urma cutremurului din Maroc. În țară au fost decretate trei zile de doliu

Bilanțul tragic al cutremurului din Maroc, produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, a ajuns la 2012 persoane ucise și aproximativ 2100 rănite, dintre care mai mult de jumătate se află în stare critică.

În cele mai multe sate afectate, salvatorii și localnicii scotocesc printre dărâmături cu mâinile goale sau cu ustensile și alte instrumente pe care le au la îndemână , deoarece multe dintre străzi sunt foarte înguste, iar tehnica nu poate avea acces.

Vechiul oraș istoric Marrakech a suferit pagube importante. Serviciul geologic al SUA a declarat că seismul a avut o magnitudine de 6,8 cu epicentrul la aproximativ 72 km la sud-vest de Marrakech. Regele Marocului, Mohammed al VI-lea, a decretat trei zile de doliu în țară în urma unei reuniuni în care a fost examinată situația de după cel mai devastator cutremur din ultimele șase decenii din regiune.  

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.