VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Medvedev o face din nou pe durul: Ucraina trebuie să ne ceară în genunchi pacea

Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, liderul Partidului ”Rusia Unită”, Dmitri Medvedev, a declarat că Moscova nu are nevoie să poarte convorbiri de pace cu Ucraina până când această ţară nu va cere acest lucru în genunchi.

Așa a comentat fostul președinte și premier rus întâlnirea reprezentanților a 30 de state, adunați în oraşul saudit Jeddah, în căutarea unei soluţii pentru războiul din Ucraina, scrie Agerpres.

Demnitarul rus susține că orice propunere de pace poate avea succes doar dacă Ucraina îndeplineşte trei condiţii de bază.

”Prima: Participarea ambelor părți ale conflictului, ceea ce nu se întâmplă. A doua: Luarea în considerare a contextului istoric, care este următorul – așa o țară ca Ucraina nu a existat până în 1991. Este o rămășiță a Imperiului Rus. A treia: Să se țină cont de realitățile actuale: Ucraina se află într-o etapă de descompunere, iar o parte din teritoriile ei au revenit deja Rusiei”, susține Dmitri Medvedev.

Demnitarul rus susține că eventualele negocieri vor putea începe doar după ce va apărea un intermediar care va ține cont de aceste condiții, lucru care deocamdată nu se întâmplă.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.