VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ultima ședință a sesiunii Parlamentului, boicotată de socialiști și comuniști

Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor boicotează ultima ședință a primei sesiuni legislative din acest an, fiind nemulțumiți că inițiativele BCS nu sunt supuse discuțiilor de majoritatea parlamentară.

Înainte de a părăsi sala de ședință, PSRM a cerut audierea premierului Dorin Recean în contextul intemperiilor de săptămâna trecută, propunere ce nu a fost susținută de majoritatea PAS.

”Am venit cu opt inițiative, nici una nu a fost susținută. Ce folos că avem stare de urgență dacă intemperiile au adus pagube, dar noi nu putem audia premierul. Avem scandalul în jurul păcurii și multe altele. Nu este susținută nici o inițiativă a opoziției, boicotăm această ședință și vă lăsăm să mergeți conform agendei voastre”, a declarat vicepreședintele Parlamentului, Vlad Batrîncea.

Înainte de a părăsi sala, șeful legislativului i-a chemat pe deputații BCS să revină la final, atunci când va avea loc partea solemnă de încheiere a sesiunii.

”Vă invit măcar la intonarea imnului. În raport cu noi poate aveți un sentiment, dar imnul trebuie de respectat”, a declarat Igor Grosu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.