VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

După Maia Sandu, președinta BERD s-a întâlnit cu șeful Parlamentului, Igor Grosu

Programele de consolidare a activității antreprenorilor și de întărire a independenței energetice au fost printre subiectele prioritare abordate de președinta Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Odile Renaud-Basso, în cadrul unei discuții cu șeful legislativului, Igor Grosu.

”BERD continuă să fie un partener de încredere al Republicii Moldova, în special prin programele de sprijin al antreprenorilor, întărirea independenței energetice a țării noastre, dar și prin ample investiții în infrastructură. Cu contribuția BERD, se reabilitează circa o pătrime din calea ferată a țării noastre, pe tronsonul Tighina – Basarabeasca – Giurgiulești, iar, în aceste zile, vor fi date în exploatare două sectoare ale drumului expres M3: Chișinău – Comrat – Giurgiulești – frontiera cu România. „Mă bucur că prin noua strategia de țară pentru Moldova pentru anii 2023-2028, aprobată de către BERD în februarie a acestui an, țara noastră va putea continua proiectele prin care să întărească securitatea energetică, să promoveze energia regenerabilă, să consolideze sistemul financiar și infrastructura națională”, susține Igor Grosu, citat de un comunicat al Parlamentului.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.