VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ratificat: R. Moldova va beneficia de asistență financiară în valoare de 92,1 milioane de euro oferită de BIRD

Republica Moldova va beneficia de un împrumut în valoare de 92,1 milioane de euro oferit de Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BIRD), Un acord care prevede acest lucru a fost ratificat vineri, 7 iulie de Parlament.

Asistența financiară este destinată pentru stabilizarea și creșterea economiei Republicii Moldova, precum și pentru implementarea unor programe sociale și economice care se regăsesc în agenda de reforme a Guvernului.

Potrivit acordului, asistența financiară va fi disponibilă până la data de 24 mai 2024.

Acordul de finanțare dintre Republica Moldova și BIRD în vederea realizării Programului „Moldova, măsuri în situație de urgență, reziliență și competitivitate. Operațiunea de politici de dezvoltare 2” a fost semnat la 9 iunie 2023.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.