VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cinci lideri ai partidelor proeuropene, la întrevedere cu Maia Sandu

Cinci lideri ai partidelor proeuropene au mers astăzi la Președinție, acolo unde au avut o întâlnire cu șefa statului, Maia Sandu, transmite newsmaker.md. Subiectul discuțiilor a fost identificare de „noi modalități de conlucrare în vederea îndeplinirii agendei europene a țării noastre”.

Întrevederea a fost solicitată de partidele politice, urmare a unor discuții cu Maia Sandu pe subiectul Adunării Moldova Europeană din 21 mai.

Astfel, la întrevedere a venit deputatul Lilian Carp, de la Partidul Acțiune și Solidaritate, Dragoș Galbur, de la Partidul Național Moldovenesc, Ștefan Gligor, reprezentând Partidul Schimbării, Vasile Costiuc, în numele Partidului „Democrația Acasă”, și Liviu Vovc, de la Platforma „DA”.

Precizăm, înainte de Adunarea Națională „Moldova Europeană” din 21 mai, șefa statului a avut o discuție cu Dorin Chirtoacă (PL), Vasile Costiuc (PDA), Ana Guțu (PUN), Dragoș Galbur (PNM), Igor Munteanu (CUB), Ruslan Codreanu (PPO), Ștefan Gligor (PS), Liviu Vovc (Platforma DA).

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.