VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Nicu Popescu: Evenimentele din Rusia ne demonstrează încă o dată că trebuie să ne îndepărtăm de spațiul eurasiatic al distrugerii și războiului

În Moldova, nimeni nu are nevoie de război și dezbinare, de aceea avem o singură șansă de a progresa și de a ne dezvolta, și anume să continuăm pe drumul european al țării noastre. Este declarația ministrului de Externe, Nicu Popescu, făcută pe pagina sa de pe o rețea socială în contextul revoltei militare din Rusia.

„Cu toții suntem martorii evenimentelor care se desfășoară în Rusia, iar acestea ne aduc aminte, încă o dată, că pentru a păstra pacea, stabilitatea și democrația în țara noastră, e important să continuăm parcursul de aderare la Uniunea Europeană. Este mai important ca niciodată să ne îndepărtăm de spațiul euroasiatic al distrugerii și războiului. În Moldova nimeni nu are nevoie de război și dezbinare, indiferent de etnie sau limbă vorbită, fie ea română, rusă, găgăuză, ucraineană sau bulgară etc. De aceea, avem o singură șansă de a progresa și de a ne dezvolta, și anume să continuăm pe drumul european al țării noastre. Doar în UE putem păstra pacea, respectul pentru diversitatea culturală și pentru drepturile și libertățile omului”, a declarat Nicu Popescu, citat de ziua.md.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.