VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/ Bogdan Aurescu, decorat cu „Ordinul de Onoare” de către Maia Sandu

Fostul ministru de Externe al României, Bogdan Aurescu, a fost decorat de către președinta Maia Sandu cu „Ordinul de Onoare”.

Potrivit decretului semnat la 19 iunie de Maia Sandu, distincția a fost acordată în semn de înaltă apreciere a contribuției aduse la consolidarea relațiilor dintre Republica Moldova și România la fortificarea Parteneriatului Strategic dintre cele două state, precum și pentru susținerea parcursului european al țării noastre și promovarea intereselor comune în cadrul instituțiilor Uniunii Europene.

Precizăm că România sprijină constant și cu fermitate, prin eforturi diplomatice, dar şi prin asistenţă, parcursul european al Republicii Moldova.

Amintim că săptămâna trecută a fost investit noul Guvernul României, condus de prim-ministrul Marcel Ciolacu. Luminița Odobescu a fost numită în funcția de ministru de Externe.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.