VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Așteptați-vă la „un atac major” al Ucrainei în următoarele zile, susține ministerul britanic al Apărării

„În următoarele câteva zile ar trebui să anticipăm un atac major într-o parte sau alta a Donbasului”, a declarat președintele comisiei britanice pentru apărare, Tobias Ellwood citat de Sky News.

Tobias Ellwood a declarat că armata ucraineană întreprinde „operațiuni de sondare și modelare” și că „frontul principal al capacității ucrainene este încă în rezerve, pregătit pentru acel atac singular”.

„Rușii nu știu unde va fi acesta, dar vedem cum se instaurează haosul între Grupul Wagner și forțele rusești în sine”, a declarat fostul militar pentru Sky News.

El a spus că explozia barajului Kakhovka a arătat că Vladimir Putin „nici măcar nu a avut încredere în a putea ține acel baraj”.

Dar el a îndemnat la „prudență” pe oricine presupune că Ucraina va „ataca” și „totul se va termina foarte repede”.

Ellwood, fost ministru al apărării, a cerut aliaților să furnizeze Ucrainei mai multe tancuri, dar și avioane de luptă F16 și rachete cu rază lungă de acțiune.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.