VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Poliția de Frontieră a primit 30 de automobile din partea Germaniei

30 de automobile, model Toyota Hilux Pick-up, au fost donate Poliției de Frontieră în scopul asigurării mobilității și aplicării unui sistem modern de supraveghere la frontiera de stat a Republicii Moldova. Valoarea donației este de aproape 2,2 milioane euro.

Mașinile, dotate la standarde de ultimă generație, sunt destinate efectuării misiunilor de patrulare în zone vulnerabile și în teren greu accesibil, având în acest sens caracteristici tehnice performante.

Întregul lot de mijloace de mobilitate terestră a fost oferit de către Republica Federală Germania. Donația respectivă, dar și cooperarea excelentă cu autoritățile germane, vine să sprijine eforturile Ministerului Afacerilor Interne în dezvoltarea continuă a Poliției de Frontieră.

Marți, 20 decembrie, la sediul IGPF a avut loc evenimentul oficial de donație a celor 30 de autovehicule noi. În cadrul prezentării autoturismelor au participat Ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco, Ambasadoarea Germaniei în R. Moldova, ES Margret Uebber și șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi. 

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.