VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șefa statului, întrevedere cu ambasadorul SUA la Chișinău

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Kent Logsdon, în contextul vizitei recente pe care lidera de la Chișinău a avut-o la Washington.

În discuție, șefa statului a apreciat relațiile bilaterale foarte bune, pe care le avem cu SUA și a mulțumit pentru asistența pe care Statele Unite ne-o acordă în această perioadă complicată. Președinta Sandu a menționat în special importanța cooperării în domeniul combaterii corupției și pentru sectorul energetic.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.