VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Percheziții într-un dosar de contrabandă cu țigări. Două persoane reținute, iar un al treilea complice – anunțat în căutare

Ofițerii Departamentului antifraudă și conformare al Serviciului Vamal sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), au pus marți, 13 decembrie, în executare mandate de percheziții în municipiul Chișinău și în afară, într-un dosar de contrabandă cu țigări.

Pe acest caz o persoană a fost condamnată la 5 ani de detenție cu executare, iar în cadrul urmăririi penale au fost identificați și alți complici ai acestuia. Astfel, bănuieli rezonabile sunt asupra a 3 conaționali cu vârstele cuprinse între 18-60 ani, iar potrivit legii aceștia se prevalează de prezumția nevinovăției în acest stadiu al investigațiilor. 

În urma perchezițiilor, două persoane sunt reținute, iar un al treilea complice este anunțat în căutare, deoarece se eschivează de la organul de urmărire penală. 

La moment urmărirea penală continuă, pentru cercetarea tuturor aspectelor infracțiunii investigate și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.