VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

A fost spart canalul de Telegram al ministrei Afacerilor Interne? Ana Revenco: Mă așteptam să fiu vizată de aceste „dezvăluiri”

Astăzi a fost publicată o presupusă conversație de pe rețeaua Telegram care ar aparține ministrei Afacerilor Interne, Ana Revenco, după ce anterior au fost publicate pretinse converații ale altor oficiali din Republica Moldova. Ministra de Interne a venit cu o reacție pe Facebook, menționând că nu este surprinsă și se aștepta să fie și ea vizată de aceste „dezvăluiri”.

În spațiul public au apărut mai multe conversații ce ar aparține ministrei de Interne care discuta cu șeful SPPS, Vasile Popa, cu secretarul de stat de la MAI, Sergiu Diaconu, dar și cu premierul Natalia Gavrilița. Autorii spargerilor rămân anonimi, iar veridicitatea informațiilor nu este confirmată.

„Mă așteptam să fiu și eu vizată de aceste „dezvăluiri”. Voi studia aceste postări, atribuite mie din contul de Telegram, pentru a vedea ce este cu ele”, a scris Ana Revenco într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Amintim că în ultimele săptămâni, conturile de Telegram ale mai multor oficiali de rang înalt au fost sparte, iar pretinse conversații private purtate de oficiali pe Telegram au fost făcute publice.

Menționăm că Procuratura Generală s-a autosesizat și va cerceta faptele prin prisma prevederilor legale. Investigațiile vor fi efectuate de PCCOCS, care va reveni cu detalii despre mersul acțiunilor pe caz.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.