VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Simona Halep a fost eliminată în primul tur de la Hong Kong

Simona Halep (33 de ani) a pierdut în primul tur al turneului de la Hong Kong (WTA 250). Adversara sportivei a fost Yue Yuan (26 de ani), locul 44 mondial. Conform DigiSport, românca a arătat momente bune de joc, însă adversara ei a fost într-o zi strălucită, în care a reușit foarte multe lovituri excepționale.

Astfel, Simona Halep a pierdut ambele seturi cu același scor, 3-6, și a părăsit competiția de la Hong Kong încă din primul tur.

După ce TAS i-a redus suspendarea, Simona Halep a participat la turneul de la Miami, unde a fost învinsă de Paula Badosa. Apoi a urmat turneul Challenger de la Paris, unde a abandonat în setul doi din cauza problemelor medicale, în fața sportivei McCartney Kessler.

La începutul lunii octombrie, Simona Halep a participat la un alt turneu de la Hong Kong, un Challenger, unde a câștigat cu Arina Rodionova, după care a pierdut, în turul doi, împotriva Annei Blinkova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.