VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Încălcări în weekend: 56 de șoferi beți, prinși de poliție pe trasee

În weekend, ofițerii de patrulare au depistat 56 de persoane care conduceau în stare de ebrietate mijloacele de transport.

Cele mai mari valori a concentrației de alcool în aerul expirat

Rezina. În satul Saharna un bărbat de 36 de ani, cu dreptul de a conduce suspendat, a fost depistat la volanul unui Renault, având o concentrație de 0,98 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Orhei. În localitatea Trebujeni un bărbat de 37 de ani conducea un Opel. Rezultatul la alcool în aerul expirat1,16 mg/l.

Călărași. În satul Căbăiești un tânăr de 23 de ani a fost depistat conducând o Mazda.
Testul la alcool a arătat 0,93 mg/l.

Ungheni. În satul Costuleni doi bicicliști de 44 și 49 de ani au fost surprinși pe traseu în stare avansată de ebrietate, având concentrații de 1,41 și 1,32 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Toate cazurile sunt documentate conform procedurilor legale.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.