VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Rusia a atacat Harkovul cu bombe ghidate: Au fost avariate clădiri rezidenţiale

Mai multe persoane au fost rănite în cursul nopţii în urma atacurilor aeriene în valuri ale Rusiei asupra regiunii Harkov din nord-estul Ucrainei, au declarat luni dimineaţă oficiali militari ucraineni, potrivit Reuters.

Două persoane au fost spitalizate, după ce Rusia a lovit oraşul Harkov – centrul administrativ al regiunii Harkov – cu bombe ghidate cu precizie şi a avariat mai multe clădiri rezidenţiale, a declarat primarul oraşului, Ihor Terekhov.

Au existat mai multe atacuri asupra oraşului târziu în noapte

Au existat mai multe atacuri asupra oraşului mai târziu în noapte, a declarat Terekhov pe canalul de mesagerie Telegram, atacurile avariind parţial mai multe clădiri. Alte patru persoane au suferit diverse răni în regiunea Harkiv mai târziu în noapte, după ce Rusia a lansat mai multe atacuri, a declarat guvernatorul regional Oleh Syniehubov pe Telegram.

Într-un atac asupra oraşului Chuhuiv, o clădire rezidenţială a fost avariată, a declarat Syniehubov. El a adăugat că nu au existat răniţi în acest atac.

sursa

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.