VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Sportiva Irina Rîngaci a obținut aurul la Campionatul Mondial de Lupte „sub 23 de ani”

Sportiva Irina Rîngaci a obținut vineri medalia de aur la Campionatul Mondial de Lupte U23, desfășurat la Tirana, Albania. Aceasta a concurat la categoria de greutate 65 de kilograme, învingând-o în finală pe rusoaica Alina Kasabieva, care a concurat sub drapel neutru.

Pe parcursul competiției, Rîngaci a învins o serie de adversare, printre care japoneza Rin Teremato, kârgâza Dilnaz Sazanova și indianca Shiksha Shiksha.

Irina Rîngaci își apără astfel titlul de campioană mondială pentru al doilea an consecutiv, după ce anul trecut a obținut aurul cu patru victorii la aceeași competiție. De asemenea, Irina este medaliată pentru al treilea an consecutiv la Campionatul Mondial de lupte feminine U23, având un bronz în 2022 și aur în 2023.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.