VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cel puțin patru oameni au murit, printre care un copil, în urma unui atac rusesc cu rachete și drone asupra orașelor Kiev și Dnipro

Rusia a lansat un nou atac cu drone kamikaze în noaptea de 25 octombrie asupra Kievului. În cartierul Solomensk, un om a fost ucis după ce o clădire rezidențială înaltă a fost lovită. Primarul Kievului, Vitali Kliciko, a confirmat că o dronă a lovit clădirea, declanșând un incendiu.

În timpul operațiunilor de salvare, echipele de intervenție au găsit cadavrul unei fete născute în 2009.

În același timp, la Dnipro, o rachetă balistică rusească a lovit mai multe clădiri rezidențiale și o unitate medicală. Guvernatorul regional, Serghei Lisak, a anunțat că atacul a dus la moartea a trei persoane, inclusiv a unui copil de 14 ani, și a rănit alte 19 persoane, dintre care patru sunt copii. Opt dintre cei răniți au fost internați în spital.

Serviciul de Urgență al Ucrainei a raportat că un bloc de locuințe cu două etaje a fost parțial distrus, iar salvatorii au recuperat corpurile victimelor de sub dărâmături. Alte 13 clădiri de apartamente, două case și un centru medical au suferit avarii în urma atacului.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.