VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ala Nemerenco: Lucrătorii medicali care fac naveta vor primi compensații

 Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a anunțat că a semnat ordinul cu privire la acordarea compensației pentru cheltuielile de transport a lucrătorilor medicali și farmaceutici, care fac naveta. De compensații ar urma să beneficieze circa 3000 de lucrători medicali.

Ala Nemerenco a precizat că Ministerul Sănătății va aloca compensațiile în baza solicitărilor depuse de fiecare instituție medico-sanitară publică pentru lucrătorii săi.

„Au fost necesare modificări ale legislației, apoi o hotărâre de Guvern separată și iată am ajuns la final. Succese în muncă, dragi colegi”, a spus ministra, comunică MOLDPRES.

Potrivit autorităților de resort, în total, pentru acordarea compensațiilor va fi alocată o sumă de peste 12 milioane de lei, banii nu sunt alocați suplimentar, fiind deja incluși în bugetul Ministerului Sănătății, cât și în Cadrul bugetar pe termen mediu pentru anii 2025-2027.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.