VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Luptătorii Vitalie Eriomenco și Alexandrin Guțu, campioni mondiali la categoria „sub 23 de ani”

Noi performanțe ale sportivilor Vitalie Eriomenco și Alexandrin Guțu la Campionatele Mondiale de lupte destinate sportivilor de până la 23 de ani, care se desfășoară la Tirana. Cei doi sportivi au cucerit câte o medalie de aur la lupte greco-romane.

Eriomenco a devenit campion în concursul categoriei de greutate de 63 de kilograme. El i-a învins, în drum spre finală, pe Ankit Ankit din India, Erfan Jarkani din Iran și Arman Vardanian din Armenia. În ultimul act, Eriomenco a dispus de niponul Komei Sawada cu scorul de 10-2.

Guțu a luptat în concursul categoriei de greutate de 77 de kilograme. El a repurtat victorii în fața albanezului Klodjan Shehu, iranianului Ali Oskou, columbianului Alonso Parra Garcia și uzbekului Doniorhon Nakibov, iar în finală l-a bătut pe neamțul Samuel Bellscheidt cu 3-1.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.