VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Sprijin financiar pentru producătorii de pește: O nouă lege pentru revitalizarea acvaculturii

Producătorii de pește vor beneficia de sprijin financiar din partea statului, iar consumatorii vor beneficia de produse mai calitative. Guvernul a aprobat, astăzi, proiectul de lege care va transforma sectorul acvaculturii și piața produselor pescărești din țara noastră.

„Sprijinul financiar va fi acordat prin intermediul unui fond special creat pentru dezvoltarea sectorului. Acest lucru înseamnă investiții în echipamente, în metode mai eficiente de producție și un mediu de afaceri stabil. Fondul va susține investițiile în fermele piscicole și va facilita promovarea produselor pe piețele locale și internaționale”, a declarat vicepremierul Vladimir Bolea.

Proiectul mai prevede crearea organizațiilor de producători, care vor ajuta fermierii să coopereze și să își vândă produsele la prețuri competitive. De asemenea, documentul încurajează transparența pieței și calitatea produselor, asigurând astfel un mediu de afaceri echitabil.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.