VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Patru bărbați prinși pe trotinete electrice în stare de ebrietate

Noaptea trecută, ofițerii de patrulare din Chișinău au depistat patru bărbați care conduceau trotinete electrice sub influența alcoolului. Incidentul a avut loc în diverse zone ale capitalei, iar testele efectuate au relevat concentrații variate de alcool în aerul expirat.

Pe Calea Moșilor, un bărbat de 30 de ani a fost surprins având o concentrație de 0,58 mg/l vapori de alcool. La intersecția străzilor Studenților și bulevardul Moscova, un tânăr de 21 de ani a fost depistat cu 0,69 mg/l.

Un alt bărbat, de 32 de ani, a fost oprit pe strada Alexei Mateevici, având o concentrație de 0,25 mg/l, iar un tânăr de 22 de ani, pe bulevardul Mircea cel Bătrân, a prezentat o concentrație de 0,16 mg/l.

Niciuna dintre persoanele identificate nu respecta cerințele legale de echipare. Conform legislației, aceștia riscă sancțiuni contravenționale de până la 12.500 de lei sau arest contravențional de la 10 la 15 zile. Autoritățile îndeamnă la responsabilitate și respectarea normelor de circulație pentru siguranța tuturor.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.