VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Moldoveanul Mihail Latîșev, campion balcanic la Judo U23

Mihail Latîșev a cucerit locul I la Campionatul Balcanic la Judo Tineret U23, desfășurat în Kosovo pe data de 20 octombrie 2024.

Mihail Latîșev, care a concurat în categoria de 90 kg, a demonstrat o pregătire sportivă de excepție, reușind să obțină medalia de aur într-o competiție acerbă.

Cum au evoluat judocanii moldoveni la Abu Dhabi Performanța sa este o dovadă a dedicării, disciplinei și efortului constant, atît pe plan profesional, cît și sportiv. Poliția de Frontieră își exprimă recunoștința față de colegul lor pentru că a dus cu cinste drapelul Republicii Moldova și a promovat valorile noastre naționale pe scena internațională. „Acest succes este un exemplu de excelență nu doar în judo, ci și în munca sa zilnică în slujba cetățenilor”, precizează IGPF.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.