VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Scor strâns în cazul referendumului. Diferența dintre răspunsurile DA și NU este la limita de 50%

Scor strâns în cazul referendumului constituțional. Se menține un mare suspans privind rezultatele plebiscitului. După procesarea a aproximativ 99% dintre buletine, datele CEC arată o diferență la limită: 50,07 au un răspuns afirmativ, în timp ce 49,93 au respins inițiativa de modificare a Constituției în vederea aderării R. Moldova la UE.

Diferența, la această oră, este de peste 2100 de voturi. Comisia Electorală de la Chișinău este în a așteptarea a proceselor-verbale din 36 de secții din străinătate.

Amintim, la miezul nopții, diferența dintre cele două răspunsuri era de 10 puncte procentuale.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.