VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Chitaristul trupei Bi-2 votează pentru prima dată în R. Moldova

Chitaristul trupei rock Bi-2, Maxim Andriușcenko, care a obținut recent cetățenia Republicii Moldova, a participat pentru prima dată la alegerile din țara noastră. 

„Emoțiile mă copleșesc. Să votezi pentru prima dată e emoționant. Mă simt bine în Moldova, e confortabil. Alegerile influențează foarte mult asupra vieții omului, acum vom vedea cum această sărbătoare se reflectă și asupra oamenilor”, a declarat Maxim Andriușcenko.

Membrul trupei rock Bi-2 a îndemnat tinerii să iasă la vot.

„Credeți în fericirea voastră și participați neapărat la alegeri”, a afirmat Maxim Andriușcenko.

Trupa Bi-2, cunoscută pentru hituri precum „Polkovniku nikto ne pishet” și „Molitva”, a fost nevoită să părăsească Rusia din cauza persecuțiilor politice, după ce s-au pronunțat împotriva războiului din Ucraina.

Amintim că, pe lângă chitaristul trupei Bi-2 Maxim Andriușcenko, cetățenia Republicii Moldova a fost dobândită și de către producătorul formației, Alexei Levcenko, precum și de către membrii familiilor lor. Decretul a fost semnat de președinta Maia Sandu pe 27 mai.

Astăzi, 20 octombrie, cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot sunt așteptați la urne pentru a alege președintele țării pentru următorul mandat de patru ani. Totodată, cetățenii sunt chemați să participe și la referendumul constituțional pentru a-și manifesta opțiunea față de perspectiva aderării țării noastre la Uniunea Europeană.

sursa

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.