VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CEC lichidează matrița utilizată la tipărirea buletinelor de vot

Comisia Electorală Centrală (CEC) a anunțat că a lichidat matrița utilizată la confecționarea buletinelor de vot.

Totodată au fost nimicite buletinele rebut tipărite pentru secțiile de vot din țară în cadrul referendumului republican constituțional și alegerile pentru funcția de președinte.

De menționat că, în total, CEC a tipărit 2.819.996 de buletine de vot, dintre care 2.137.641 de buletine de vot în limba română, 676.979 în limba rusă, 115 în limba ucraineană, 3.400 în limba găgăuză, 870 în limba romani și 991 în limba bulgară. Este pentru prima dată când buletinele de vot vor fi tipărite nu doar în limba română, ci și în cinci limbi ale minorităților etnice.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.