VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Accident rutier la Strășeni: Două automobile s-au ciocnit frontal

Două automobile s-au ciocnit frontal aseară, 18 octombrie, în apropierea localității Bucovăț din raionul Strășeni.

Oamenii legii au fost sesizați în jurul orei 18:30.

„La locul producerii accidentului, s-a stabilit preliminar că un bărbat de 31 de ani, conducând un autoturism de model Renault, intenționând să schimbe direcția de deplasare, nu a respectat prevederile RCR și s-a tamponat frontal cu o Toyota, condusă de un bărbat de 37 de ani”, ne-a comunicat ofițerul de presă al IP Strășeni, Mariana Didenco.

În urma impactului, victime nu au fost înregistrate. Șoferii au fost testați alcoolscopic și nu erau în stare de ebrietate.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.