VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Chișinăuienii, așteptați la bordul troleibuzului turistic în weekend

Chișinăuienii și vizitatorii capitalei sunt așteptați în zilele de odihnă la bordul troleibuzului turistic.

Potrivit Primăriei, capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic este permisă în limita a 22 de persoane, așezate pe scaune, iar copii până la 7 ani, în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte.

Startul se dă la Arcul de Triumf, iar prețul pentru o călătorie este de 30 de lei.

Orarul este următorul:

Prima rută: ora 12:00 (audioghid în limba rusă),

A doua rută: ora 14:00 (audioghid în limba engleză),

A treia rută: ora 16:00 (audioghid în limba română).

De menționat că, potrivit municipalității, lansarea Troleibuzului Turistic – Chișinău Sightseeing are drept scop promovarea obiectivelor turistice importante din orașul Chișinău, îndemnând astfel locuitorii și oaspeții capitalei să cunoască și să descopere istoria orașului, istoria străzilor și ale personalităților care au marcat evoluția neamului nostru.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.