VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Serverul de poștă electronică al Parlamentului a fost supus unui atac cibernetic

Serverul de poștă electronică a Parlamentului a fost compromis. Acum două zile, acesta a fost supus unui atac cibernetic.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Legislativ, cauzele și consecințele incidentului cibernetic sunt investigate de instituțiile de stat responsabile. Totodată, în prezent, se desfășoară acțiuni „pentru a asigura integritatea datelor și pentru a contracara utilizarea abuzivă și manipulatorie a informațiilor compromise”.

„Catalogăm orice informație care ar putea apărea în spațiul public potențial falsă”, a anunțat instituția parlamentară.

De asemenea, Legislativul a informat că, periodic, sunt înregistrate atacuri cibernetice asupra rețelelor și sistemelor informatice ale Parlamentului, frecvența cărora a crescut considerabil în ultima perioadă.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.