VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Adresarea premierului Dorin Recean către cetățeni în ajun de alegeri: Nu cădeți în capcana bandiților!

Prim-ministrul Dorin Recean a adresat un mesaj cetățenilor Republicii Moldova în ajun de alegerile prezidențiale și referendumul constituțional republican.

Într-un video postat pe pagina sa de Facebook, Dorin Recean declară că o grupare de hoți încearcă să mintă oamenii și să compromită alegerile din 20 octombrie.

„Rog toți cetățenii să fie atenți, această grupare spune minciuni și îi cheamă pe oameni să facă lucruri ilegale. Vă rog să nu-i credeți! Țara noastră se află într-un moment de răscruce și doar noi, moldovenii trebuie să decidem încotro va merge Moldova. Din păcate, sunt unii în țară și în afara țării care nu își doresc o Moldovă puternică și independentă unde poporul decide soarta, ei își doresc o Moldovă pe care să o poată fura și controla în interesele sale de grup”, a declarat premierul.

Potrivit lui Dorin Recean, gruparea criminală „plănuiește să sune sute de oameni în ziua votului pentru ai speria, minți sau promite mită electorală.

„Dragi cetățeni, nu cădeți în capcana unor ilegalități banditești. În calitate de prim-ministru vă garantez că instituțiile statului își vor face datoria și vor proteja votul liber și procesul democratic, însă de voi depinde să opriți atacul asupra democrației. Duminică voi faceți alegerea: ne întoarcem în trecut sau mergem în viitor, în familia țărilor civilizate care ne ajută să modernizăm țara și să trăim în pace. Ei vor să ne vândă viitorul, iar noi vom apăra prin vot viitorul copiilor noștri. Duminică, puterea e la fiecare cetățean al țării noastre. Mergeți la vot!”, a îndemnat premierul.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.