VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Premierul îndeamnă moldovenii să iasă duminică la votare: Este foarte important să participăm în acest exercițiu democratic

Premierul Dorin Recean a făcut, în debutul ședinței Guvernului de miercuri dimineața, un apel către alegători să participe la scrutinele de duminică, 20 octombrie. Deși nu a încurajat oamenii să voteze pentru un candidat anume sau ce opțiune să aleagă la referendum, Recean i-a îndemnat pe oameni să „ceară două buletine, unul pentru referendum și unul pentru prezidențiale”. 

„Vreau să încep printr-un îndemn, pe 20 octombrie să ieșim cu toții la vot. Acesta este exercițiul cel mai important într-o democrație. Neapărat, fiecare dintre noi să meargă la vot, să-i încurajeze și pe cei din jur să meargă la vot. Să cerem câte două buletine, unul pentru referendum și unul pentru prezidențiale, și să votăm. Este foarte important să participăm în acest exercițiu democratic” a declarat Recean.

Duminică, 20 octombrie, cetățenii sunt așteptați la urne pentru a participa la alegerile prezidențiale și la referendumul constituțional privind aderarea la UE. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.