VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vinul moldovenesc, sărbătorit la București

Festivalul Vinului Moldovei a avut loc la București, România, pe 12 și13 octombrie. La eveniment au participat 53 de vinificatori din Republica Moldova.

„Vinul Moldovei s-a transformat într-o veritabilă carte de vizită a Republicii Moldova. Oriunde ajungem în lume, țara noastră este recunoscută ca un producător de vinuri de excepție, un simbol al tradiției viticole și al efortului dedicat al producătorilor locali”, a declarat ministrul agriculturii și industriei alimentare din Republica Moldova, Vladimir Bolea, citat de IPN.

Participanții la eveniment au avut parte de degustări ghidate de experți, o zonă gastronomică, o serie de ateliere și conferințe, dar și de un concert în aer liber la care au evoluat artiști precum Theo Rose, Satoshi, Nicoleta Nucă și Damian Drăghici.

Cea de-a IV-a ediție a festivalului s-a desfășurat sub genericul: „Vinul nostru cucerește lumea” și a fost organizată de Oficiul Național al Viei și Vinului din Republica Moldova cu sprijinul Ukraine-Moldova American Enterprise Fun, în colaborare cu Primăria București prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.