VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Zeci de șoferi penalizați pentru depășirea vitezei

Zeci de șoferi au fost penalizați pentru depășirea limitei de viteză, în urma controalelor făcute de poliţişti pe un traseu din raionul Florești. Agenţii au folosit o mașină-capcană, într-o operaţiune specială, pentru a identifica și sancționa vitezomanii.

Un şofer a rămas pieton, după ce a fost surprins conducând pe traseu cu 117 kilometri pe oră. Poliţiştii i-au suspendat permisul său de conducere.

„Prin intermediul automobilului capcană a fost efectuată o măsură care a avut ca scop depistatrea și documentarea conducătorilor care nu respect regimul de viteză. Poliția vine cu un mesaj față de conducătorii auto să fie cât mai prudenți și să respecte regulamentul de circulație, deoarece viața are prioritate și cineva îi așteaptă acasă”, a declarat Andrie Rusu, comisar al Direcției patrulare „Nord”, pentru sursa citată.

Unii conducători opriţi s-au arătat deranjați de intervenția poliției și au contestat măsurile luate împotriva lor.

În urma acestei operațiuni au fost întocmite peste 40 de procese verbale.

sursa

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.