VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Furt la Aeroportul din Chișinău: Un bărbat ar fi lăsat o pasageră fără geantă

Un bărbat de 62 de ani este documentat de către polițiștii de frontieră după ce în valiza sa au fost descoperite o geantă furată de la o tânără, precum și două documente falsificate, presupus a fi emise de autoritățile române. Călătorii sunt îndemnați să fie atenți la bunurile personale și, în orice situație suspectă, să contacteze de urgență echipa Poliției de Frontieră.

În timpul controlului realizat pe sensul de ieșire din R. Moldova, la cursa aeriană „Chișinău – Veneția”, o tânără de 27 de ani a raportat polițiștilor de frontieră că i-au fost sustrase geanta personală și documentele.

„În urma măsurilor întreprinse, persoana suspectată de furtul acestor bunuri a fost identificată ca fiind un bărbat de 62 de ani, tot cetățean moldovean. Acesta a fost condus din avion în zona destinată controlului de linia a doua pentru verificări suplimentare. În timpul controlului, efectuat în comun cu ofițerul FRONTEX,  polițiștii de frontieră au descoperit geanta personală a tinerei, precum și două documente falsificate: un act de identitate și un permis de conducere, ambele presupus a fi emise de autoritățile române”, anunță Poliția de Frontieră.

Cercetările pe caz continuă. Poliția de Frontieră face apel către călători să fie atenți la bunurile personale și, în orice situație suspectă, în Aeroportul Internațional Chișinău să contacteze de urgență echipa Poliției de Frontieră.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.