VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Iarmaroace cu produse autohtone la Chișinău: Unde vor fi organizate

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekendul 12-13 octombrie 2024, în sectoarele Capitalei vor fi desfășurate iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone, cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi orășenilor acces la produse agricole de sezon.

Potrivit Primăriei Chișinău, la data de 12 octombrie 2024, în cadrul Festivalului municipal al etniilor, ediția a XXIII-a – activități de comerț cu articole meșteșugărești și de artizanat, produse agroalimentare ale producătorilor autohtoni, miere și produse apicole – pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, între strada Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și Sfatul Țării, Scuarul Catedralei Mitropolitane.

De asemenea, pe 13-14 octombrie 2024, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt (perimetrul str. M. Cebotari – str. Vasile Alecsandri), Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” – manifestări cultural – artistice consacrate Hramului orașului Chișinău. 

În sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor”, 12-13.10.2024 – Iarmarocul „Delicii de Toamnă”, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”; Târg cu articole de artizanat și hand – made, până pe 06.11.2024, în Parcul „Valea Trandafirilor”.

Totodată, în sectorul Buiucani, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, pe 12.10.2024 – Târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali. 

Pe 12-13.10.2024 – Evenimentul „Yard Sale Platform” din Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, organizat în colaborare cu SRL „Boldescu & Co”.

În sectorul Ciocana, până pe 31.10.2024 – Târg cu produse agricole autohtone, în locațiile: bd. Mircea cel Bătrân, 2, bd. Mircea cel Bătrân, 20, bd. Mircea cel Bătrân, 24, bd. Mircea cel Bătrân, 28, str. Maria Drăgan, 30, colț cu str. Ciocana, str. Mihai Sadoveanu, 22, str. Igor Vieru, 6/1, str. Petru Zadnipru, 2, str. Profesor Ion Dumeniuk, 12 A; pe 13-14.10.2024 – eveniment dedicat Hramului orașului Chișinău, Aleea bd. Mircea cel Bătrân.

Iar în sectorul Râșcani – Târg cu produse agricole autohtone pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab 6 și str. Calea Orheiului, 109/2, până pe 06.11.2024.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.