VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Accident în sectorul Buiucani: Trei pasageri, transportați la spital

Accident în capitală. Un troleibuz de pe ruta nr.22, plin cu pasageri, și o mașină de model Honda s-au lovit la Buiucani. În urma coliziunii, trei persoane au fost transportate la spital, iar vehiculele au fost avariate.

Conform Poliției, accidentul s-a produs astăzi, 11 octombrie, pe str. Ion Creangă, la ora 11:19. 

„La fața locului, polițiștii au stabilit că sunt implicate: un automobil de model Honda, condus de un șofer 24 ani și un troleibuz de pe ruta nr. 22, la volan fiid un șofer 62 ani. 

În urma impactului, vehiculele au fost deteriorate tehnic, iar trei pasageri din troleibuz, au fost transportați la spital pentru investigații medicale. Pe caz a fost inițiată o anchetă circumstanțe se stabilesc”, a declarat ofițera de presă a IP Chișinău, Natalia Stati.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.